Wanneer

27 september 2023 20:00 / 22:00

Waar

Almere

Organisator

Avanti

Details

Meer informatie

Beschrijving

Eén onderwerp, drie perspectieven. Tijdens de lezing- en netwerkreeks Op de rand van de toekomst komen laagdrempelig de nieuwste inzichten op het snijvlak van kennis, onderzoek en de maatschappij samen.

Inwoners, ondernemers, beleidsmakers, wetenschappers en studenten bekijken elke aflevering samen een fascinerend onderwerp van alle kanten. Allemaal zijn ze hier aan het juiste adres om mee te praten, vragen te stellen, te netwerken en allianties te smeden met gelijkgestemden of juist andersdenkenden.

Voor deze programmareeks van avonden vol kennis, gesprek en inspiratie werken – zeer uniek – dé kenniscentra van Almere en Amsterdam samen. Op de rand van de toekomst is een initiatief van de Gemeente Almere in samenwerking met Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool Windesheim, Aeres Hogeschool en Avanti. 

De talkshow op 27 september Gekozen door het publiek staat in het teken van nieuwe democratie. Onder andere Meta Knol van het Ministerie van de Toekomst is deze avond een van de sprekers. Meer informatie volgt spoedig.

Info & tickets

Locatie: Kunstlinie Almere

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Lees hier meer over het programma

Aanmelden kan hier