Wanneer

van 02 juli 2023 10:00
tot 15 juli 2023 om 17:00

Organisator

Lab Toekomstige Generaties

Details

Beschrijving

Hoe ver kijk jij vooruit? Bij het Lab Toekomstige Generaties leer je de stem en de belangen van toekomstige generaties actief mee te nemen in onze keuzes. Ga naar buiten, zet jouw creatieve brein aan en ontwikkel deze zomer een publiekscampagne voor toekomstdenken!

Ontdekkingsreizigers gezocht!

Wil jij deze zomer aan de slag met dit toffe project? Meld je snel aan!

Toekomstdenken, langetermijndenken… Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het vaak niet. Het wordt tijd om bij de keuzes van vandaag te denken aan de behoeften van morgen. In dit Groen Traineeship maak je toekomstdenken toegankelijk voor iedereen. Je werkt samen met de andere trainees op Landgoed Zonheuvel aan een campagne om toekomstdenken onder de aandacht te brengen.

Jouw inzet

Gedurende het programma van 2 - 15 juli 2023 (startdag en 9-daagse ontdekkingsreis naar de toekomst) breid je jouw netwerk uit. Je ontmoet inspirerende professionals die zich inzetten voor toekomstdenken. Je duikt in vraagstukken over inclusie, duurzaamheid en burgerschap en leert organisaties kennen als het Ministerie van Binnenlandse Zaken, het Ministerie van de Toekomst en de TurnClub. We zijn veel buiten op het landgoed om te experimenteren met de toekomstdenken-tools uit de gids. Zo ervaar je zelf wat langetermijndenken precies inhoudt.

De training wordt gegeven door Miranda Willems / Lab Toekomstige Generaties.

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

Lees hier meer en meld je aan!